Herhjemme elsker vi alt der er syltet, både voksne og børn. Nu hvor efteråret for alvor er en daglig realitet, får jeg lyst til at tilbringe mange timer i mit køkken. Det er gerne sæsons bestemt med mig – Når det bliver efterår elsker jeg at koge supper, lave et utal af herlige simreretter og ikke mindst elsker jeg at sylte alt muligt og umuligt 😉
I Lørdags brugte jeg en god time på at sylte lidt forskelligt. Jeg lavede flere lager af forskellige eddiker. Jeg har et stort udvalg på min olie/eddike bakke på køkkenbordet som jeg synes det er sjovt at eksperimentere med, men nogle gange falder det altså ikke lige heldigt ud – PYT med det, sådan lære jeg også af mine mislykkede eksperimenter.
Det blev til 7 gode glas syltede herligheder og jeg vil da gerne dele opskrifter og billeder med dig, så hvis du er til det syrlige og søde, lidt skarpe og sprøde – Så læs med her.
Jeg brugte bl.a. lagereddike, balsamicoeddike, hyldeblomsteddike, estragoneddike og hybeneddike.
Opskrifter på mine sylteglas finder du ved at trykke på de lyserøde links lige nedenfor.
Syltede agurker
Syltede rødbeder
Balsamico syltede skalotteløg
Råsyltede rødløg
1 glas syltede gulerødder :
Samme lage som agurkerne. De økologiske gulerødder skrælles og renses og skæres igennem. På glas og køl.
[huge_it_slider id=”3″]
1 Comment