Blog posts

Nem aftensmad – Leveret af KOKKENS hverdagsmad

Nem aftensmad – Leveret af KOKKENS hverdagsmad

Tips & Tricks

Nem aftensmad – leveret af KOKKENS hverdagsmad

(Annonce)

I aftes tog vi hul på tredje aftenmåltid fra KOKKENS hverdagsmad – det er nem aftensmad. Menuen stod på tortillas med krydret oksekødsauce, salat og tilbehør. Igen var det utrolig nemt og overskueligt – Min mand stod for tilberedningen igen, og han oplever stor succes med dette. Min mand kan sagtens lave mad, men da køkkenet er mit domæne, har han ikke længere en naturlig rutine – derfor bliver han ofte udfordret på variation og opfindsomhed, og har ikke længere samme overblik. Et overblik er svært at undgå når det kommer til de små sorte bokse fra KOKKENS hverdagsmad, her er alle råvarer inddelt, og der er overskuelige anvisninger. Det betyder, at du ikke kan lave fejl – det gør det hele så meget nemmere.

Tortillas er en ret vi tit får herhjemme, vi kalder den “chili-ruller” og den er blandt børnenes favoritter. Vi får den på en helt anden måde end den vi fik til aften, så modtagelsen var jævn. Vi plejer at få meget mere tilbehør til som salsa og guacamole. Retten smagte godt, salaten og tilbehøret var frisk, sprødt og lækkert. Der var dog ikke helt nok aftensmad til at mætte min mand. Vores børn spiser ligeså meget som os, når vi får “chili-ruller“, så det kan være forklaringen. En rigtig fin og udmærket ret, det var nemt, men et par ekstra ruller og lidt mere kød i saucen, havde gjort en stor forskel. Vi er fortsat efter tredje aftenmåltid meget positivt overraskede over kvalitet, smag og pris – Og så ER det bare virkelig nemt og smart i en presset hverdag.

I aften er det sidste nemme måltid for denne gang og vi glæder os til Spaghetti bolognaise med tomatsalat.

HUSK at det allerede er på søndag jeg trækker en vinder af en KOKKEkasse fra KOKKENS hverdagsmad – hvis du vil prøve sådan en omgang nem aftensmad, så kast dit lod i puljen lige her

KOKKENS hverdagsmad rulle1 rulle3

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.