Blog posts

Jeg er blevet ægte voksen

Jeg er blevet ægte voksen

Livsstil

Jeg er blevet ægte voksen 

Den er god nok, jeg ved nu, at jeg er blevet ægte voksen! I sidste uge fyldte jeg 36 år, og alene denne dag var spækket med oplevelser og følelser, der overbeviste mig om, min nylige chokerende betragtning. Dagen var fyldt med dejlige overraskelser, gaver, kærlighed og kram – som forventet var jeg lidt af en tudemarie. Jeg ser normalt ikke mig selv som sådan en ægte voksen, der går op emner som boligtendenser, og da slet ikke noget så simpelt og materielt som den rette emhætte?! Men det var et af mine største fødselsdagsønsker… 

Den vildeste fødselsdagsgave 

Emhætte tænker du nok ? Det hele startede for nogle uger siden, hvor min mand beklagede, at han måtte indvie mig i min kommende fødselsdagsgave. Det var vigtigt for ham at have mig med på råd, da han havde besluttet sig for at opgradere mit gamle og meget triste køkken med ny flot bordplade, håndvask og blandingsbatteri. Jeg blev ovenud lykkelig for hans fødselsdagsidé og modsat ham, synes jeg, det var en super romantisk og ikke mindst praktisk gave – jeg gik straks igang med at undersøge hvilken bordplade og vask, jeg ønskede at forfine køkkenet med. Weekenden efter blev jeg mod min vilje slæbt med i Ikea for at se på noget så spændende som netop bordplader, køkkenvaske og blandingsbatterier. Det er her lavinen starter.  

Næste weekend fandt vi os selv i færd med den helt store tour de køkken med åbent køkken arrangementer. I mellemtiden var der nemlig sket det, at Mads var gået fra opgradering af køkken til NYT KØKKEN!!! Jeg har derfor fået lov at vælge et nyt køkken – jeg fortjener det 😀

Fødselsdagslagkage lavet af mine børn
Fødselsdagslagkage lavet af mine børn
Jeg er blevet voksen
Emhætten jeg ønsker mig

Efterfølgende er det også blevet til nye vægge, nyt loft og nyt gulv, ja såmænd også en ny emhætte! Jeg har været til mit første køkkenmøde nogensinde og flere i min familie har hørt mig sige, at jeg ønsker mig en helt bestemt emhætte. Ikke at denne emhætte er noget særligt, men for første gang nogensinde, har jeg en holdning – ja sågar et brændende ønske om lige netop at få denne emhætte!?? Jeg kan faktisk ikke lade være med at grine lidt af min nyligt opstået interesse. Detaljer er jo rent faktisk vigtige… 

Var det mig der sagde det ? 

Jeg genkender denne følelse af at blive chokeret og samtidig lidt flov over mig selv fra tidligere – senest ved forberedelserne til mit bryllup i 2007. Her oplevede jeg at være uomtvisteligt draget af noget som jeg i virkeligheden tog afstand fra. Jeg lod mig opsluge af brude og bryllupsgejl ala BRIDEZILLA!. Før jeg fik set mig om, havde jeg ønsker og holdninger, jeg ellers havde svoret ikke ville vinde indpas i min bevidsthed. Det er sådan lidt en ud af kroppen oplevelse, hvor man pludselig står og ser sig selv udefra, mens man hører ordene vælte ud af sin mund – man er fuldkommen handlingslammet. Giver det mening ? 

Vi har indhentet tilbud fra rigtig mange køkkenfirmaer, og deres forslag har inspireret os. Vi er begrænsede af et meget lille køkken med masser af udstyr – det er klart! Jeg har brug for meget arbejdsplads og smarte opbevaringsløsninger til alt mit grej. Det skal være flot, tidsløst og stilrent – vi forventer ikke at blive boende i vores nuværende hus i mere end 4-5 år. Derfor vil vi heller ikke gå “all in” og investere i det helt store drømmekøkken. Det skal naturligvis blive så lækkert og flot som muligt!

På nuværende tidspunkt vakler vi mellem Vordingborg og Kvik som vi har fået fine tilbud fra på de elementer vi bedst kan lide til prisen. Har du nogle gode råd eller anbefalinger så skyd endelig løs. For at gøre min gave mere økonomisk og ikke mindst sexet og romantisk er det Mads, der står for opsætning af køkken og den øvrige istandsættelse – det er jeg ret vild med! 🙂 Du skal ikke snydes for førbilleder af vores nuværende køkken – det er over 15 år gammelt og det er lappeløsning på lappeløsning. Vi har bl.a. betrukket låger og skuffer med hvid højglas folie og nye greb, det hjalp, men sådan “over all”, er det et hæsligt køkken.

Jeg er blevet ægte voksen
Bagsiden af de foliebeklædte låger.
Jeg er blevet ægte voksen
Modsatte væg med køleskab og opbevaring
Jeg er blevet ægte voksen
Det skæve gulv
Jeg er blevet ægte voksen
Jeg hader denne bordplade
Jeg er blevet ægte voksen
Vask og blandingsbatteri

  
Jeg glæder mig virkelig meget til at få et nyt og lækkert køkken, der vil naturligvis komme billeder og detaljer af køkkenet, når vi engang er færdige… Jeg håber på, at hele processen vil begrænse sig til en måneds tid – wish me luck 😉

Jeg er blevet ægte voksen! 

 

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

1 Comment

    Leave a Reply

    This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.