Blog posts

Halloween, græskarsuppe og snacks

Halloween, græskarsuppe og snacks

Suppe, Tilbehør, Vegetarmad, Velkommen i mit køkken

Halloween, græskarsuppe og snacks

Det er snart halloween – herhjemme er det lig med græskarsuppe og snacks. I går lavede drengene og jeg en rigtig grusom lygtemand af et stort græskar. Jeg elsker græskarsuppe, så indmaden af græskaret blev lavet til suppe. Græskarkernerne blev vasket, saltet og tørret for til sidst at blive ristet i ovnen, find opskriften her.
Det er så lækkert og skønt med varm suppe i en kold efterårstid med røde næser og ømme halse.

Suppen har jeg lavet nogle gange efterhånden og jeg elsker den – opskriften er min egen, den har jeg selv eksperimenteret mig frem til, siden vi spiste på Gordon Ramsays restaurant i London i 2011. Her fik vi en fantastisk græskarsuppe, som vi bare ikke kunne glemme. Jeg gik straks i gang med at prøve mig frem, det resulterede i min egen version, som også er ret vellykket. Den er smuk, smagfuld og dejlig cremet. Jeg pynter den med en masse forskellige smagsgivere og med lidt sprødt og saftigt, salt og syrligt.

Jeg har pyntet suppen med friske æbletern, parmesanost, havtornsirup, frisk chili, olivenolie, hakkede mandler, persille og de lækre saltristede græskarkerner.

Halloween, græskarsuppe og snacks

Dette skal du bruge
 • 2 fed hvidløg
 • 3 skalotteløg
 • Kødet fra et græskar
 • 1 frisk chili
 • Frisk timian
 • 50 g parmesanost
 • 1 dl. fløde
 • Saften fra ½ citron
 • Salt og peber
Sådan gør du

Det hele koges i gryde i ca. 30 min. Fløde, parmesan og citronsaft tilsættes efter suppen har fået en tur med stavblenderen. Smag til med salt, peber, parmesan og citron.Halloween, græskarsuppe og snacks Halloween, græskarsuppe og snacks Halloween, græskarsuppe og snacks Halloween, græskarsuppe og snacks

Rigtig go´appetit! 

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

2 Comments

  Leave a Reply

  This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.