Madanmeldelse på Hotel Thinggaard

Madanmeldelse på Hotel Thinggaard   Jeg har haft den delikate fornøjelse at lave en madanmeldelse på Hotel Thinggaard. Det var i forbindelse med et vidunderligt weekendophold, som min mand og jeg var inviteret til at nyde på hotellet i de smukke og helt unikke omgivelser ved Thy. Det var en weekend spækket med gourmetmad, vin og naturoplevelser – vi blev rigtig kræset om, og der var tale om topklasses forkælelse for krop, sind og sanser. Jeg har derfor lavet en lille artikel om hotellet med beskrivelser om området, (læs her) samt nedenstående madanmeldelse af restauranten. Det er en restaurant, der brænder for at leve op til de forpligtende omgivelser. Det gør de blandt andet ved at anvende mange af de særlige lokale råvarer, du kan finde på egnen. Det kan være kød, fisk og æg fra små lokale landmænd og foodproducenter, samt et udsnit af basisråvarer som urter, svampe og bær hentet fra naturens eget spisekammer. Nationalparken er et ganske særligt område spækket med små spiselige gaver.  Gour´meget gourmet  Jeg ser ofte restauranter markedsføre sig som gourmetrestauranter – hvilket bør være toneangivende for det gastronomiske niveau og vidne om, at den enkelte restaurant mestrer dette. Lever man som restauratør ikke op … Læs resten af Madanmeldelse på Hotel Thinggaard