Lækre sprøde og saftige boller – Projekt bagværk

Lækre sprøde og saftige boller – Projekt bagværk Projekt bagværk har fået en god start. Denne opskrift har til morgen givet os lækre sprøde og saftige boller. Det er en overskrift, der ikke kræver den helt store kreative eller lumre tankegang, før den kan misforstås! Bevares, det er jo fredag. Jeg kan dog forsikre dig om, at der her er tale om bagværk – nemlig mit nye tema, Projekt bagværk. Sent i aftes lavede jeg to portioner dej der skulle langtidshæve, se her Fra den ene dej bagte jeg en portion lækre sprøde og saftige boller. Familien vågnede op til et morgenbord med nybagte boller, kaffe og te. Børnene spurgte, om det var fars fødselsdag ? De nyder allesammen godt af, at jeg pt. går ledig. (det lykkelige ledighedsliv). Bollerne smagte virkelig godt, og de havde en god struktur og en fantastisk kombination af at være sprøde udenpå og tilpas saftige og bløde indeni. De ligger bestemt i toppen, over de bedste boller jeg har bagt. Dejen til grydebrødet får lov at stå og hæve i over 30 timer – jeg har dog skiftet til en mere rummelig skål undervejs, for at undgå, at dejen flyder ud på køkkenbordet. Det er faktisk et … Læs resten af Lækre sprøde og saftige boller – Projekt bagværk