Hjemmelavet oksekødssuppe

Hjemmelavet oksekødssuppe Jeg har brugt to dage på at lave denne hjemmelavede oksekødssuppe, det kan dog sagtens klares på en dag, men da jeg slog to fluer med et smæk ved at lave to retter på en gang, passede det fint, at suppen blev kogt over flere dage. Det gør jo blot fonden ekstra kraftig og det elsker jeg. På madplanen var der egentlig noget helt andet, men jeg fik pludselig en vild craving for spidsbryst med peberrodssauce forleden aften, og kunne ikke slippe tanken om det, før jeg fik lavet det! Samtidig har min store dreng i ugevis plaget om en omgang hjemmelavet gammeldags suppe med kød og melboller. Det er yderst sjældent jeg laver den slags suppe, da min mand ikke er vild med den gammeldagssuppe med kød og melboller, så vi får altid en masse andre supper. Til den hjemmelavede oksekødssuppe har jeg brugt et godt stykke oksebryst (med ben) og et stykke spidsbryst af ungkvæg der sammen med urter og grøntsager er blevet kogt i min suppegryde. Igår aftes fik vi spidsbryst med peberodssauce og til aften stod menuen på hjemmelavet oksekødssuppe med hjemmelavede kødboller og melboller. Det blev til en stor portion suppe og der … Læs resten af Hjemmelavet oksekødssuppe