Skær smørret i mindre stykker og hæld det i en skål sammen med sukker. Pisk smør og sukker i ca. 3 minutter med en håndmixer. Pisk et æg i af gangen.
Mos eller blend bananerne og pisk dem sammen med dejen, tilsæt et drys salt, mel og bagepulver og pisk til dejen er homogen og uden klumper.
Hak nødder og chokolade groft og snit 2 stængler rabarber fint - vend det hele i dejen.
Hæld dejen i en stor springform beklædt med bagepapir og bag den i en forvarmet ovn på 150 grader varmluft i ca. 1 time.
Lad den færdigbagte kage køle af inden den overhældes af glasur
Glasur : Smelt 100 gram chokolade med 50 gram smør i et vandbad, smag til med salt og flormelis. Stil chokoladeglasuren på køl i ca. 5 minutter og beklæd nu kagen med det. Pynt kagen med hele valnødder samt tynde skiver rabarber kogt i citronsaft, sukker og vanilje (kompot).
Kagen holder sig fint på køl i en 5 dage. forsegl kagen med madfilm så den ikke tager smag af grøntsager eller ost i køleskabet.