Go Back

Sauce tartare

Ret Tilbehør
Køkken Engelsk, Fransk
Keyword Dip, Dressing, Sauce tartare
Forb. tid 5 minutter
Tilb. tid 5 minutter
Samlet tid 10 minutter

Ingredienser

  • 200 gram mayonnaise
  • 4 spsk cremefraiche 18%
  • 2 spsk hakket kapers
  • 1 lille finthakket løg
  • 8 stk hakkede cornichoner
  • spsk grov sennep
  • 2 spsk hakket purløg
  • 2 spsk hakket persille
  • 1 spsk dild
  • 1 tsk salt og peber

Sådan gør du

  • Bland mayonnaise, cremefraiche og citronsaft sammen med sennep, brug evt. et piskeris til at få det blandet godt sammen.
  • Hak løget fint og grovhak kapers, cornichoner, purløg og persille og rør det i dressingen. Smag til med salt og peber.
  • Stil din sauce tartare på køl eller server med det samme i små skåle.