Go Back

Råsyltede rødløg

Lækre søde og syrlige rødløg. Lækkert som tilbehør eller i salater, til ostebordet, tapas, til frikadeller eller på din hotdog!
Ret Tilbehør
Køkken Fransk
Keyword Løg, Salat, Syltede rødløg, Tilbehør
Tilb. tid 10 minutter
10 minutter
Samlet tid 10 minutter
Antal 8 personer

Ingredienser

  • 4 hele rødløg Skåret i ringe
  • ½ dl. hvidvinseddike
  • ½ Citron Saften
  • 1 tsk. læsøsalt eller havsalt
  • 1 tsk. frisk kværnet peber
  • 1 tsk. rørsukker
  • 1 tsk. timian finthakket

Sådan gør du

  • Bland alle våde ingredienser samt sukker og krydderier og hæld på glas.
  • Skær rødløg i tynde skiver og læg dem i glasset med eddikelagen
  • Sæt låg på glasset og sæt det på køl.
  • De råsyltede rødløg er lækre allerede få timer senere, men de bliver bedre og mere syrlige med tiden. De er bedst indenfor de første par dage.

Noter

Holder sig på køl i en god uge