Go Back
Udskriv
Recipe Image
Noter
Smaller
Normal
Larger
Udskriv
Pin
Råsyltede rødløg
Lækre søde og syrlige rødløg. Lækkert som tilbehør eller i salater, til ostebordet, tapas, til frikadeller eller på din hotdog!
Ret
Tilbehør
Køkken
Fransk
Keyword
Løg, Salat, Syltede rødløg, Tilbehør
Tilb. tid
10
minutter
minutter
10
minutter
minutter
Samlet tid
10
minutter
minutter
Antal
8
personer
Ingredienser
4
hele
rødløg
Skåret i ringe
½
dl.
hvidvinseddike
½
Citron
Saften
1
tsk.
læsøsalt eller havsalt
1
tsk.
frisk kværnet peber
1
tsk.
rørsukker
1
tsk.
timian
finthakket
Sådan gør du
Bland alle våde ingredienser samt sukker og krydderier og hæld på glas.
Skær rødløg i tynde skiver og læg dem i glasset med eddikelagen
Sæt låg på glasset og sæt det på køl.
De råsyltede rødløg er lækre allerede få timer senere, men de bliver bedre og mere syrlige med tiden. De er bedst indenfor de første par dage.
Noter
Holder sig på køl i en god uge