Vask bagekartoflerne og tør dem med køkkenrulle. Sæt bagekartoflerne ind i en 200 grader varm ovn, lad dem bage i ca. 2 timer til de er møre.
Skær forårsløg og hvidløg i fine skiver, steg dem på en varm pande i lidt smør. Stil til side til det skal bruges.
Skær bagekartoflerne over på midten, men lad være med at skære dem helt igennem, lad dem fortsat hænge sammen. Udhul de to kartoffelskaller så der kun er omkring en ½ cm kartoffel tilbage hele vejen rundt i hver halve kartoffel.
Kom kartoffelfyldet i en skål sammen med mælk, smør, grana, muskatnød, timian og lidt salt og mos det nu til en tyk og luftig kartoffelmos. Tilsæt forårsløg og hvidløg, rør et par gange til det er jævnt fordelt
Fyld den ene halve kartoffel med kartoffelmos, det må gerne gå godt op over skallen. Med en gaffel river du et fint mønster, krydr med flagesalt og peber og dryp lidt olivenolie over. Pynt med lidt friske krydderurter.
Den anden halve kartoffel fyldes med kødfyld, men lad være med at fylde den helt, da der også skal være plads til ost. Sæt nu begge halve kartofler i en 200 grader varm ovn i ca. 15 minutter.
5 minutter inden servering kommer du et venligt lag mozzarellaost på de kødfyldte kartofler, gratiner dem til osten er smeltet og gylden.
Server kartoflerne til en lækker salat.