Blog posts

Walk off the earth – Kender du det band?

Walk off the earth – Kender du det band?

Musik

Walk off the earth

Jeg er vild med dette band der laver populære covers til deres egne – De er sjove og dygtige og jeg morer mig med at se deres videoer der ofte er lige så kreative som deres udgave af numrene. Bandet har netop givet koncert i Århus – Jeg var desværre forhindret i at deltage, så jeg må nyde dem på youtube. Jeg følger deres kanal, så er altid opdateret med de nye numre. Tjek dem ud her, hvis du ikke kender dem. Særligt disse numre synes jeg er virkelig vellykkede og bedre end originalen 🙂

God tirsdag aften!

 

”Signature”

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejseguides og anmeldelser.

Skriv et svar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.