Blog posts

To Rome with love

To Rome with love

Ferie og rejsebeskrivelser, Livsstil

To Rome with love

Min mand og jeg har været kærester i 10 år til April og det skal fejres i Rom – Jeg glæder mig!

Det er 20 år siden jeg var der sidst og det blir fantastisk at opleve Rom igen! “Ridderen med prinsepotentiale har aldrig besøgt byen, så det har været et stort ønske for ham i årevis. I dag har vi brugt tid på at planlægge og snakke om hvad vi vil se og opleve i Rom. Der er meget at se! Vi har booket guide og billetter og har kigget på restauranter, jazzclubs og winebars! Jeg glæder mig SÅ meget, det er en tur vi har ventet på længe og nu er det lige om lidt 🙂 Vi får 5 hele dage i Rom (5 nætter) og vi har booket 2 guidede ture. “Det antikke Rom” igennem Rom-guide og Peterskirken Peterskirken Og så må resten opleves i takt med at vi slentre rundt og indsnuser byen. Der skal være plads til spontane og uventede oplevelser og jeg glæder mig til god mad, vin, is og kaffe!!! Hvor blir det godt at komme væk fra det hele herhjemme og bare nyde livet med ham den lækre, i et tempo vi selv bestemmer og blive fyldt op med skønne oplevelser 🙂 Jeg håber på godt vejr!

Vi skal bo i et fedt kvarter hvor der er masser af cafe miljø, små shops, vin barer og autentisk Roma stemning! Det ligger bare 300 meter fra Piazza Navona, 500 meter fra det smukke tempel, Pantheon og knap 700 meter fra Trevi fontænen! Altså i gåafstand til alle de store seværdigheder, også Colosseum og Peterskirken er indenfor rækkevidde 🙂

Lidt billeder af det vi skal nyde, Ciao!

image

 

 

image

imageimage

image

image

image

MADfilosoFie - May the force be with you!

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejser, familie, livsstil, skønhed - tips og tricks

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *