Blog posts

Ridderen med prinsepotentiale – Hot date

Ridderen med prinsepotentiale – Hot date

Familieliv, Livsstil

Ridderen med prinsepotentiale

– Hot date

Så blev det sørme fredag igen – Jeg føler dagene flyver afsted – Det hele går slag i slag med arbejde, fritidsaktiviteter og praktiske gøremål, det er ved at automatisere sig og det er godt.
Det har været en spændende og god arbejdsuge, så jeg er glad 🙂

Weekenden er som altid meget velkommen og fredagen skal tilbringes på sofaen med mand og yngste-søn. Salomon skal på “kor-boot-camp” I Hjørring og det glæder han sig til. De skal øve fredag og Lørdag og slutte af med koncert – Det bliver spændende at opleve.

Lørdag eftermiddag skal drengene ind til deres onkel hvor de skal overnatte – Jeg skal nemlig på date med den lækreste jeg kender, “Ridderen med prinsepotentiale”. Jeg ELSKER disse dates og de er SÅ vigtige at prioritere i et forhold. Jeg ser frem til en voksenaften hvor vi kan hygge og snakke uden afbrydelser fra børn!!! Kender du det ? De søde børn har så meget at fortælle at vi indimellem opgiver alt om dybe samtaler. Faktisk gælder det ikke altid de dybe samtaler, af og til er det også blot praktiske info vi misser fordi vi glemmer hvor vi kom fra… 😀

Vi skal spise på en klassisk italiensk restaurant i Hjørring, “pane & Vino”” og vi skal forkæles med en 5 retters menu samt vinmenu. Jeg var så heldig at blive udtrukket som vinder af hele denne herlighed på restaurantens facebook 🙂 SÅ lækkert, det skal nok blive godt og det kan jo være jeg vender tilbage med en anmeldelse 😉 De kører pt. endnu en konkurrence på siden, så hop da ind og kast et lod i puljen hvis du også elsker god mad og forkælelse.

Jeg vil med denne dejlige kærlighedssang ønske dig og dine en dejlig weekend

MADfilosoFie - May the force be with you!

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejser, familie, livsstil, skønhed - tips og tricks

2 Comments

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *