Blog posts

Madfilosofies nye klæder

Madfilosofies nye klæder

Livsstil, Vin

Madfilosofies nye klæder

Madfilosofies nye klæder, et helt nyt look til bloggen! En beslutning der har har været undervejs længe, og nu har jeg endelig taget mig sammen – det tog faktisk kun én arbejdsdag. Jeg var blevet lidt træt af mit tidligere tema, der var begrænsninger og det var rent grafisk, lidt kedeligt. Der er masser af småfejl hist og her, og jeg vil forsøge at få det rettet til. Jeg håber du kan lide Madfilosofies nye klæder ? Jeg synes selv det giver bloggen et mere dynamisk og levende udtryk.

Vi har tilbragt pinsedagene på camping og jeg har derfor ikke haft tid til at justere bloggens nye look, ligesom jeg heller ikke har lavet nogle nye indlæg, men der er et spændende tema undervejs.

Fik du set pinsesolen danse ? Det gjorde vi og endda til den lyse morgen 🙂 Jeg håber du har nydt den sidste helligdagsferie i denne omgang, det har vi – vi glæder os allerede til sommerferien!

Billedet er ikke fra weekendens Pinsesol, men fra en af vores ferier ved Gardasøen i Italien

Madfilosofies nyes klæder

Har du set at der kun mangler ganske få nye likers på bloggens Facebookside, inden jeg trækker 3 heldige vindere. Læs om præmierne og konkurrencen i nedenstående link. Jeg håber at jeg allerede i aften kan trække de heldige asener! Skynd dig ind at være med, hvis du ikke allerede liker Madfilosofie på Facebook.

Vind på bloggens facebookside

 

Jeg ønsker dig og dine en rigtig dejlig uge 🙂

MADfilosoFie - May the force be with you!

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejser, familie, livsstil, skønhed - tips og tricks

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *