Blog posts

Kender du din stresstype ?

Kender du din stresstype ?

Livsstil

Kender du din stresstype ?

Jeg faldt over en interessant og lidt sjov artikel om typer, “Stresstyper”. Kender du din stresstype ? Det er klassisk kassetænkning, men det er vildt så spot on jeg selv, rammer en af typerne og jeg kender faktisk alle de repræsenterede typer og kan placere dem på venner, kolleger og familie. Kan du mon gætte min type ?

Læs om de forskellige stresstyper her

Jeg er som du nok har gættet, papegøjen 😀

Når man som jeg har været ramt af stress er det super vigtigt at blive bevidst om alt det der for dig er dårligt stress. Det kan være mønstre, arbejdsvaner, energikilder og drænere du skal se nærmere på. Hvis du mestre dette, kan det forebygge og hjælpe dig med at håndtere og styre stressen. Der er god og vigtig stress – Den form for stress vi har brug for når vi f.eks. skal præstere, den er kortvarig og den skal vi hilse velkommen. Den længerevarende, konstante og drænende stressform, den skal holdes for døren!

Med stressen følger ofte dårlig søvn og tankemylder læs mere her

Hvilken type er du selv ?

Jeg håber mine links har givet dig lidt stof til eftertanke 🙂

“Hakuna matata” og pas på dig selv!

MADfilosoFie - May the force be with you!

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejser, familie, livsstil, skønhed - tips og tricks

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *