Samarbejde, annoncering og reklame

Samarbejde, annoncering og reklame

Samarbejde, annoncering og reklame

Samarbejde, annoncering og reklame

Ønsker du et samarbejde, annoncering og reklame på bloggen, er du velkommen til at kontakte mig på mail eller på bloggens Facebook i en privatbesked. Jeg brænder for markedsføring og for at fortælle de gode historier, at anbefale nogle lækre produkter og inspirere og tippe mine læsere. Som regel er det indenfor emnet livsstil. Jeg skriver eksempelvis et indlæg om et decideret produkt, en ydelse eller en bestemt service. Det kan også forekomme i forbindelse med mad og musikanmeldelser, eller fra oplevelser med mand, børn eller venner . Det hænder også at jeg i samarbejde med en virksomhed, laver en konkurrence til mine læsere. Se eksempler i højre side.
Alle anmeldelser og anbefalinger jeg udgiver på bloggen, er lavet på baggrund af min oprigtige interesse – det er vigtigt, at pointere at jeg kan stå indefor samtlige produkter og anbefalinger jeg vidrebringer. Når det kommer til reklame og sponsorerede indlæg, vil jeg sørge for at informerer om dette på selve indlægget. Det vil blive markeret med “annonce” eller “reklame”. Det er der iøvrigt en masse god lovgivning omkring og der er helt klare retningslinjer til hvilke ord man anvende når man laver “PR” omtale for en virksomhed. Jeg synes det er vigtigt at håndhæve disse regler, da jeg ikke er ude på at så tvivl om, eller vildlede mine læsere – det er yderst vigtigt for mig at jeg fremstår pålidelig og autentisk, uanset hvad jeg foretager mig.
 
Jeg er glad, spændt og ved at skide en sprællemand!
 
På nuværende tidspunkt har jeg søsat et markedsføringsprodukt der kombinerer min store interesse og viden indenfor mad & vin og råvarer – og med mit engagement for at skrive og fortælle de gode historier. Dette er netop i tråd med bloggens linje. Konceptet henvender sig til restauranter, hoteller og spisesteder generelt. Virksomheder som økologiske landbrug, supermarkeder og vinhandlere og andre mindre forretninger, er også relevante emner. Det betyder at jeg indimellem også vil lave direkte links, anbefalinger og vise billeder fra mit arbejde, hvilket falder mig naturligt at gøre på min livsstilsblog.
 
Udover bloggen har jeg oprettet mit eget firma et enkeltmandsfirma, Kreativ Markedsføring og kommunikation. Jeg skriver artikler, hjælper med PR, er idemaker og sparringspartner og jeg fungerer pt. også som musikanmelder og freelance journalist. Det forekommer mig derfor også naturligt at dele mine oplevelser om dette på bloggen.
 
Læs meget mere om lovgivningen og samarbejde med bloggere i denne artikel.
 
Det er vigtigt at pointere at jeg kun poster relevante indlæg, det skal være vedrørende og passe ind i mit “koncept”. Det betyder egentlig blot at jeg ikke laver “bestillingsarbejde” eller laver reklamer og indlæg om et produkt eller lignende hvis jeg finder det irrelevant eller uinteressant for madfilosofie. Jeg skal kunne stå inde for alt jeg anbefaler og skriver om, men jeg er naturligvis lydhør hvis du som person eller virksomhed mener at du kan bidrage med noget spændende eller relevant til bloggen, eller hvis du mener, jeg kan hjælpe dig med noget ? Du skal være meget velkommen til at kontakte mig vedrørende et samarbejde på min mail:
 
madfilosofie@gmail.com

Mvh.

Anne Sofie

Statistik over unikke besøg og views : 

Antal besøgende og hits for det seneste kvartal  
Sep 2016   5271   124154  
Okt 2016   5941   188557  
Nov 2016   4551   211210

profil

 

 

 

 

 

Mail: madfilosofie@gmail.com  

MADfilosoFie - May the force be with you!