Blog posts

Syltede rødbeder

MADfilosoFie - May the force be with you!
Syltede rødbeder
Print Recipe
Lækre syrlige rødbeder - Perfekt som tilbehør til aftensmad eller på rugbrødsmaden
Antal personer Forberedelses tid
8 Personer 30 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 3 dage
Antal personer Forberedelses tid
8 Personer 30 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 3 dage
Syltede rødbeder
Print Recipe
Lækre syrlige rødbeder - Perfekt som tilbehør til aftensmad eller på rugbrødsmaden
Antal personer Forberedelses tid
8 Personer 30 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 3 dage
Antal personer Forberedelses tid
8 Personer 30 minutter
Tilberedningstid Ventetid
20 minutter 3 dage
Ingredienser
Antal personer: Personer
Instruktioner
  1. Rødbederne koges med salt i ca. 30 – 40 min. afhængig af størrelse – Stik i dem for at vurdere om de er færdige. De skal ikke være ligeså bløde som kartofler, en mellemting mellem al dente gulerødder og kogte kartofler. Hvis du koger rødbeder for længe bliver de underligt trevlede og stikkende og dem kan du ikke bruge til at sylte med, så vær OBS.
  2. Når de har den rette konsistens hæld da rindende koldt vand på dem, gerne længe – Så “færdigmodnes” rødbederne nemlig.
  3. Skær de afkølede rødbeder i skiver elle brug dit rivejern - Det sviner lidt, men går hurtigt.
  4. Hæld ingredienserne i en gryde og giv det et opkog til sukkeret er smeltet. Afkøles.
  5. Lage og rødbeder fyldes i glas og kommes på køl.
Del denne opskrift

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejser, familie, livsstil, skønhed - tips og tricks

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *