Om bloggen

Om bloggen

 

Om bloggen

Velkommen til Madfilosofie, i følgende kan du læse lidt om bloggen Madfilosofie. Afsnittet er en præsentation af de emner, jeg beskæftiger mig med – min passion for råvarer, madlavning og øvrige interesser. Velkommen! 

Om bloggen og kvinden bag

Jeg hedder Anne Sofie og er 36 år. Jeg er gift med Mads og sammen har vi Wilhelm og Salomon på 7 og 10 år.
Jeg er en kvinde med et stort interessefelt, og jeg har altid noget på hjertet – jeg elsker at fortælle historier, særligt de gode historier der inspirerer mig. Formidling er noget jeg brænder rigtig meget for. Du vil derfor opleve, at jeg ikke er nærig med at dele mine tanker, ideer, bekymringer og mange passioner indenfor forskellige emner. Jeg har da også i sinde, at være så ærlig og autentisk som muligt – hvilket er stilen på bloggen. Jeg er uddannet pædagog og har arbejdet i folkeskolen i over 7 år. Her fungerer jeg som skolepædagog – mine kerneopgaver har været arbejdet med børnenes relationer, sikre trivsel og varetage undervisning, samt planlægning og igangsætning af kreative fritidsaktiviteter. Jeg arbejder også som freelance journalist, skribent, musik/madanmelder og blogger. Arbejdsdrømme har jeg mange af, og flere af dem ligger indenfor markedsføring, PR og kommunikation – gerne på reklamebureau eller indenfor turisme. Jeg håber, at kunne kombinere nogle af mine faglige kompetencer med mine kreative kompetencer. Jeg er et kreativt tænkende menneske, og jeg brænder for, at arbejde et sted hvor jeg kan biddrage med alle mine vilde ideer. Som freelancer skriver jeg reklameartikler, reportager, portrætter og anmeldelser til magasiner, onlineaviser og til virksomheder. Fordi jeg er freelancer, har jeg oprettet mit eget lille enkeltmandsfirma, Kreativ Markedsføring & Kommunikation. 

Om bloggen

Jeg har valgt at bloggens grafiske udtryk skal være autentisk og identisk med det jeg ser og oplever. Det betyder, at mine billeder vil være fri for store flotte lysopsætninger, filtre og manipulerede eller photoshoppede fotos. Jeg har valgt at anvende min mobiltelefon til mine billeder og jeg håber ikke du vil blive irriteret, over den ringe billedkvalitet der ind imellem vil være repræsenteret på bloggen.

De bedste sommerdrinks Vin1

Om bloggen

 

Om bloggen

Madfilosofi
Min “Mad filosofi” er ganske enkel – det handler først og fremmest om gode og rene råvarer. Min mad skal smage af de råvarer jeg bruger og så skal den fortælle mig en historie, inspirere mig og stimulere mine sanser. Det skal passe sammen og være rigtigt afstemt. Jeg er enormt selvkritisk når det kommer til min madlavning, det er sjældent jeg er 100% tilfreds med min præstation – der er altid plads til forbedringer. Jeg er ikke begejstret for forarbejdede og fabrikerende madvarer, men jeg er heller ikke frelst på nogen måde – det handler om at finde de bedste udgaver, for de findes heldigvis.Om bloggen

 

Om bloggenMusik, vin, familie, rejser og livsstil vil også dominere bloggens linje. Jeg er sangerinde i et partyband, Backyard og sammen med min mand, deler vi passion omkring god vin. Interessen dyrker vi sammen i den lokale vinklub og vi går højt op i at finde rette vin til den mad vi spiser og serverer for vores gæster. At rejse er at leve og det er lige præcis hvad vi gør når vi er afsted med familien. Familien er det vigtigste vi har og det er derfor et naturligt emne jeg vil dele hverdagsglimt fra. Jeg håber at mine fortællinger og emner kan give inspiration.

Om bloggen

Jeg vil blive meget glad for al kommunikation, du er meget velkommen!

Kærlig hilsen

Madfilosofie 😉

MADfilosoFie - May the force be with you!