Blog posts

Kyllingefrikassé

Kyllingefrikassé

Velkommen i mit køkken

Kyllingefrikassé

I aftes lavede jeg en lille ændring i vores madplan, så menuen stod i stedet på kyllingefrikassé. Det er en virkelig lækker ret og jeg elsker at jeg også får en fond til suppe ud af retten, så i fryseren med den.

Vi fik nye kartofler til og drengene åd! Det er næsten de samme ingredienser som dem jeg anvender i kalvefrikassé, læs mere her
Sammen med persille og dild dryssede vi de føromtalte “løgknopper eller løgfrø” over retten og det smagte himmelsk, det gav lige det ekstra til retten og det så godt ud – Ungerne var vilde med dem og det er jo altid herligt med blomster i maden 🙂 Læs mere om den “hypede” løgblomst her

Det brugte jeg:

I gryden:
En hel kylling
½ Porre
Forårsløg
Krydderurtekvast (timian, laurbærblade, løvstikke, persille)
Dild
Persille

Til frikassé:
Smør
Mel
Fond
Kyllingekødet
Gulerødder (jeg brugte lilla og alm.)
1 bundt grønne asparges
Forårsløg
½ porre
Friske ærter
Fløde
Salt og peber.
Hakket dild og persille

Pynt: persille, dild og løgblomst 🙂

Jeg håber at billederne illustrerer mængde og fremgang – hvis ikke det rækker, er du meget velkommen til at skrive her på bloggen eller på bloggens facebook side. Tryk på billederne for at forstørre 🙂

Kyllingefrikassé

Kyllingefrikassé

Kyllingefrikassé

Kyllingefrikassé

Kyllingefrikassé
Kyllingefrikassé

Kyllingefrikassé

 

MADfilosoFie - May the force be with you!

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejser, familie, livsstil, skønhed - tips og tricks

1 Comment

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *