Blog posts

Grydestegt kylling

Grydestegt kylling

Velkommen i mit køkken

Grydestegt kylling

Herhjemme elsker vi grydestegt kylling, og nu hvor jeg har fået de fine gryder fra Le Creuset, så var det den perfekte ret. Kyllingen er svitset i rigeligt med smør sammen med hvidløg, skalotteløg, porrer, frisk timian og estragon. (Jeg havde ikke persille, det bruger jeg normalt også)

Tilsæt vand, salt og peber og kog under låg i ca. 40-50 min. Afhængig af kyllingens størrelse.

Ingredienser:

  • 2 fed hvidløg
  • 4 skalotteløg
  • 1 porre
  • 1 hel kylling
  • Friske krydderurter

Saucen laves på den lækre fond samt piskefløde. 1 tsk. Tyttebær, salt og peber, hvorefter den jævnes. ( jeg brugte den brune saucejævner)

Serveret med kartofler, dampede broccoli og gulerødder, syltede agurker og tyttebærmarmelade.

God appetit!

Grydestegt kyllingGrydestegt kylling

MADfilosoFie - May the force be with you!

About the author

Livsstilsblog med fokus på mad, vin, rejser, familie, livsstil, skønhed - tips og tricks

1 Comment

Leave a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *